Ureaplasma spp.

Dobrý den, cca 5 měsíců jsem měla opakující se výtoky a nepříjemné pocity v pochvě, kdy jsem vyzkoušela volně prodejné přípravky (Lactofeel, Rosalgin, Canesten tbl.), po aplikaci potíže vždy zmizely, ale jen krátkodobě. Proto jsem navštívila lékaře, který provedl lab. vyšetření (primokultura masivně kvasinky - C. albicans, pomnožení Ent. faecalis a dále Ureaplasma spp. poz.>10ˆ4, AV score 2, BV score 4). Lékař mi předepsal Gyno Pevaryl na kvasinky. Není v tomto případě potřeba přeléčit i pozitivní Ureaplasmu..? Všude čtu, že se předepisují na několik dnů atb i pro partnera.. Mám znova navštívit lékaře? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, ureaplasma by se přeléčit měla i partner. Jinak se potíže mohou opět opakovat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: