Uzel na štítné žláze

Dobrý den,měla bych prosbu.Před 4 lety mi byl zjištěn uzel na šž.Je malý,má okolo 0,5cm.Chodím pravidelně každý rok na kontrolu a chtěla bych se zeptat,nyní jsme byli u moře v Chorvatsku,mohlo by to mít nějaký vliv na uzel na šž.Myslím,zda by se mohl zvětšovat,popř.nějak zbujet.Na kontr.jdu až příští rok v květnu.Děkuji Pavlína

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to vysoce nepravděpodobné, zvláště, pokud je uzel dlouhodobě stabilní. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: