Užití léků na střevní potíže v těhotentství

Dobrý den, ráda bych jela s manželem na dovolenou do Turecka, ale obávám se střevních potíží. Mohou nějak ovlivnit těhotentsví, jsem ve 4m a zda mohu užívat v případě potřeby léky na tyto potíže, nebo by škodili vývoji plodu?Děkuji Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dodržujte úzkostlivě hygienu, předejdete tak střevním obtížím. V případě objevení se střevních obtíží existují léky, které můžete použít i v těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: