Užívání artrodaru nebo condrosulfu

Dobrý den pane doktore, mám artrózu kolenního a kyčelních kloubů. Užívám Condrosulf. Výsledky nic moc. Stav se mi horší. Chci se zeptat, zda by nebylo vhodnější začít užívat, nebo-li nechat si předepsat lékařem Artrodar, případně jiný lék. Moc děkuji za radu. Jarka

Odpověď odborníka:

Stav vašich kloubů neznám, ale pokud je takto položená otázka tak bych určitě dal přednost Artrodaru.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: