Užívání betaloc zog v těhoteství

Dobrý den, jsem v 10tt, již v minulosti mě trápila stresová tachykaride, na kterou by byl předepsán Betaloc ZOK 25mg. Nyní se mi tachykaridie opět vrátila v klidu tep okolo 96tepů za minutu. V pohybu kolem 125tepů někdy i více. Obvodní lékař mi doporučil opět Betaloc opět užívat v dávce pul tablety ráno. Chtěla jsem se zeptat, zda tím nemůžu ublížit miminku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Betaloc je lékem volby v graviditě,nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: