Užívání celebrexu a panadolu artrose na zánět kloubů?

Dobrý den,po podělané a zaléčené chlamydii se dostavily bolesti kloubů.Diagnoza po testech a rentgenu srdce a plic zní-běžný zánět kloubů.Dostal jsem léky protizánětlivé proti bolesti(Celebrex200mg a Panadol Artrose 1000mg)Postačují tyto léky?Trvá to již měsíc a moje zápěstí a prsty jsou spatně ohebné a velmi boestivé.Neunesu ani hrnek s čajem.Nemám být lěčen antibiotky?Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste byl zaléčen správnými resp. účinnými antibiotiky, obtíže by měly odeznít. Pokud ale přetrvávají takto významné bolesti, doporučila bych návštěvu revmatologa, aby vyloučil jinou možnou příčinu obtíží než jsou chlamydie.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: