Užívání lindynette 20

Dobrý den,užívala jsem antikoncepci Microgynon ale 14 dní jsem špinila a bolelo mě strašně břicho,proto jsem chtěla přejít na jinou a nechala si napsat Lindynette 20,dobrala jsem 21tablet microgynonu a automaticky navázala práškem Lindynette,protože takto bez pauzy se dá přejít na microgynon,jenže až pak jsem se v letáčku dočetla že u Lindynette musím počkat až budu mít menstruaci a až pak začít brát,měla jsem pohlavní styk s partnerem,je velká šance že antikoncepce byla neúčinná protože jsem pravděpodobně špatně přešla na tuto antikoncepci?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce nebyl nijak snížen, neudělala jste žádnou chybu přechodem z jednoho přípravku na druhý bez pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: