Užívání letroxu u partnera

Dobrý večer, nevím jestli směřuju správně svůj dotaz, chci se jen zeptat. Partner bere od malinka Letrox, má nedovyvinutou štítnou žlázu po zánětu mozk. blan v dětství. Chtěla bych teda vědět, jestli to může mít vliv na jeho plodnost. Mockrát děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je od malička zaléčen a hladiny thyroxinu jsou tedy dlouhodobě normální, vliv by to mít nemělo. Pokud máte problémy s početím, ze stran partnera lze provést jednoduché vyšetření spermatu, na urologii nebo andrologii.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x