Uzivanie hak vkuse

Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie bez prestavky neskodne alebo naopak, kedze ani gynekologovia nie su v tomto jednotny. Jedny tvrdia ze zeny v minulosti tiez nemali tolko menstruacie a bolo menej rakovin,ale to bolo prirodzene tym ze mali viac deti podla mna a nie umelo hormonmi, a druhy zas tvrdia ze zena ma menstruovat . Keby si dam zaviest hormonalne teliesko asi tiez menstruaciu stratim. Vy skor odporucate hormonalne alebo nehormonalne teliesko. Vy mate na to aky nazor. Dakujem

Odpověď odborníka:

Jsou možné obě varianty s hormonálním tělískem Mirena jsou velmi dobré zkušenosti i kontinuální užívání antikoncepce lze s klidným svědomím doporučit, záleží jen na vás,čemu dáte přednost, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: