Uzivanie liekov pred tehotenstvom

Dobry den. Za posledne dva mesiace som uzivala doxyhexal tabs, biseptol a ciprinol. Chcela by som vediet, ci je potrebne po douzivani poslednych liekov pockat ( ak ano, asi ako dlho) s tehotenstvom, aby neexistovalo riziko poskodenia plodu, Dakujem.

Odpověď odborníka:

Žádná zvláštní opatření nejsou nutná, ani pokud byste otěhotněla ihned, není třeba se obávat poškození plodu. Větší nebezpečí než tato antibiotika pro Vás představuje infekce močových cest (na niž, předpokládám, jste užívala všechna tato antibiotika).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: