Úzkost

Dobrý den, již asi 17 let trpím úzkostí. Chodím k psychiatrovi, ale nemohu se stále úzkostí zbavit, zřejmě se moc pozoruji, mám z mnoha věcí strach, třeba když mám jet autobusem z práce nebo vyběhnout z práce do města něco zařídit. nyní beru Zoloft 100 občas dle stavu neurol 0,25 piji bylinky mátu nebo kozlík lékařský. Mohu k tomu užívat L-Tryptofan? Tyto stavy mi ztrpčují život. Chtěla bych už konečně normálně fungovat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tryptofan užívat můžete, neměl by nijak Vaši současnou medikaci ovlivňovat. Zárověň ale doporučuji i neodkládat znovu kontrolu u psychiatra. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: