Uzkost (panika), motání hlavy

Zdravim, mam problemy s uzkosti (panikou) a motani se hlavy, problemy zacaly, zhruba pred 2 rokama, asi necely rok, jsem bral prasky sertralin, kterymi hodne pomohly a po nakym case problemy ustoupily uplne, po pul roce se mi to opet obnovilo a ted me spis doprovazi to motani hlavy, chci se jen zeptat jestli to je spojeny s tou uzkosti, pac krcni pater me neboli na kardiologii jsem mel vse v poradko, popripade co by tomu pomohlo, dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval vyšetření na neurologii, Motání hlavy totiž může být způsobeno mnoha příčinami. S úzkostí ale pravděpodobně spojené nebude. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: