Uzkosti

Dobrý den, paní doktorko, čím dál tím častěji se potýkám se strachem z války. Sice se snažím, co nejvíc eliminovat zprávy a dění ve světě, ale nedá se jim zcela vyhnout. Nejvíce se bojím, že můj syn nebude moc prožít plnohodnotný a svobodný život, na který jsme byli dosud zvyklí. Terorismus mě paralyzuje. Kdykoliv čtu o střelcích v letoviscích/školách atd, ihned vidím syna s nic netušícím úsměvem na rtech oproti mířícímu střelci. Celkově mám bujné katastrofické představy, například když sedáme do auta, hned vidím nehodu. Když jdu se synem po chodníku, rozeběhne se, hned ho vidím v silnici... Jak nejlépe se s těmito úzkostmi poprat? Děkuji za názor, hezký den, Hana

Odpověď odborníka:

Milá Hano. To, co máte,je toxické myšlení. Vyrábíme si jej sami. Zkuste se s těmito problémy poprat se zkušeným terapeutem. Chcete-li toho nejschopnějšího,kterého znám,zkuste +420 773 99 95 96 Držím Vám palce. Jde to vyhrát! se srdečným pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x