Uzliny

Dobry den chtěl bych se zeptat jestli jsi mužu sam nahmatat uzliny na třislu v oblasti mezi stehnem a pod břichem je tam taková mála tvrda kulička asi jako pulka hrašku ktera mě asi 3x bolela při masturbaci . a ještě sem si nahmatal jednu pod dolni čelisti u praveho ucha a ta mě cely den poboliva . tak jsem se chtěl zeptat jestli to nemuže byt nahodou HIV protože jsem měl před 2 měsicema nechraněny pohlavni styk. Ještě před 2 tydny jsem měl kašel rymu a byl jsem unaveny ale myslim si že to byla asi jenom hřipka protože jsem nakazil celou rodinu. Na testy si určitě dojdu jenom se chci zeptat jestli jsou to obyvikle přiznaky. Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšené uzliny bývají nejčastěji zánětlivého původu, přičemž HIV příčina by hrozila v případě rizkového chování (záleží tedy mj. na tom, zda-li došlo k nechráněnému sexu s rizikovou partnerkou či rizikovým partnerem).

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: