V-penicilin a vreya

Dobrý den, dnes v pondělí jsem začala brát v-penicilin 0,8 mega biotika. Jsem právě v 7 denní pauze a antikoncepci Vreya mám zase začít brát v pátek. (Antikoncepci beru už 9 měsíců) Chci se zeptat, zda-li se mám chránit při pohlavním styku více a jak dlouho. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce je ovlivněna antibiotiky méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu léčby použijte ještě kondom. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: