Vacek u ritniho otvoru

mam hotam uz pres 3roky uz pred tehotenstvim me to neotravovalo po nem jsem mela jeste trochu krve pri utirani a obcas me i bolel konecnik mastickou faktu se to vzdycky zlepsi ale ted jsem po druhe tehotna a boli me trochu konecnik a takovy tlak jsem mela pred dvema dny ted je to lepsi a tak se ptam jestli ten vacek tam necemu vadi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat např.o hemoroid, u kterého může dojít mj. k trombotizaci. Doporučuji proto lékařské vyšetření.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: