Vacuterm

Dobrý den, je mi 18 let a zakoupila jsem si pernamentku na VacuTerm a píšou tam, že nedoporučují tam jít osobám co mají lymfom.A já ho mám v dolní končetině.Po VacuTerm jsem chtěla jít hned na lymfforenáž.Myslíte že by mi to nějak ublížilo?Strašně chci zhubnout a moc věci nemůžu.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato procedura by Vám mohla rozšířit lymfom do ostatních částí těla, stejně tak nezdravotnická lymfodrenáž. Ani VakuTherm, ani lymfodrenáž proto raději nepodstupujte. Hubnout je pro Vás nejbezpečnější klasicky, pohybem a úpravou stravy. Pomoci by vám mohli lékaři na www.stob.cz nebo lékař - obezitolog. Pojmenování odbornosti se nelekejte, jedná se o odborníka na výživu a stravování, odnož vnitřního lékařství.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: