Vagyna

Dobry den, mam takovy problem, nahmatala jsem si ve vagyne takovou bouli a mam strach, aby to nebyl nador nebo jestli je to cipek nevim :( na gynekologii mam strach zajit :(

Odpověď odborníka:

Milá Vendulko, takto Vám poradit je dost obtížné, bez gynekologického vyšetření to asi nepůjde...i když si myslím, že nepůjde o nic závažného. Každopádně se ničeho neobávejte, od toho lékaři tady jsou, aby nám pomohli, když nás něco trápí!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: