Vazomotorická rýma

Dobrý den.Už 10 let-od tehotenství az doted trpím dle lékařů vazomotorickou rýmou.Rýmu mam vpodstatě pořád.Jsou dny, kdy mám klid, ale jsou také dny, kdy nemohu vůbec normálně fungovat.Strašně kýchám - i celé dny,a pořád mi tzv.teče z nosu.Chodím na ORL- nicméně jsem jako pokusný králík.Zkoušíme leccos, nic mi nepomáhá.Testy na alergologii jsem prodělala 2x s negativními výsledky.Prosím poradte mi, kam bych měla jít,za jakým odborníkem, kdo by mi mohl pomoci.Ráda bych se těchto problémů navždy zbavila.Velmi mi to ztrpčuje život.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Lékař celostní (holistické) medicíny se bude Vašimi obtížemi zabývat podrobně a v souvislosti s Vaším životem. Uvědomte si, že vazomotorická rýma je v podstatě "neposlušnost" cév v nose, které jsou však hormonálně i nervově řízeny z mozku! Počítejte s přímou platbou za konsultaci.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ryma | Od: zdenek | 25.9.2010 05:51
Ja jsem mel stejne problemy pred lety. Take mi nemohli najit co zpusobovalo rymu a Flixonaza, Olynth, akupunktura apod. nezabiraly. Nakonec mi laicky receno rekli, ze mam prilis mnoho sliznice v nose a Na Homolce mi provedli operaci. Myslim, ze se to jmenuje septoplastika. Potom jsem 4 roky ani nekychnul. Paty rok trochu a loni uz to bylo stejne jako predtim. Vyzkousel jsem loni a letos vsemozne antihistaminika a nejlepsi je Claritin. Dokonce mi staci i obden. Hodne stesti.
reagovat
re:ryma | Od: Elina | 21.2.2015 21:00
Já mám taky problém,jak psala paní nahoře,já už tím trpím od těhotenství bezmála 2 let a už jsem z toho hotová,přehazujou si mě jako horkej brambor,na alergii my nic nezjistili tak budu zase musit uhánět orl.Otravuje to život,bez kapesníku ani ránu.
reagovat
re:re:ryma | Od: Elina | 21.2.2015 21:02
bezmála 20 let
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x