Vcestné lůžko

Dobrý den, jsem v 16.týdnu a mám placentu, která je k vnitřní brance.Chtěla bych se zeptat, zda placenta může ještě ,,povylézt" a pokud ne, tak, co to pro mě a pro miminko znamená?A ještě bych se chtěla zeptat-při každé kontrole lékař na UZ pustí ozvy miminka, dnes tomu ale tak nebylo.Je možné, že vidí tlouct sdíčko, i když já jsem ozvy neslyšela?Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den,placenta ještě může být výš, jak roste děloha,zvedá se iplacenta.rozhoduíjí je po 20.týdnu.UZ tlukot srdce vidět doktor může,slyšet ho nemusíte,pokud nepustí zvukový mod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x