Vedlejší učinky neurolu

Chtěla jsem se zeptat,během asi 5 dnů jsem užila 12 tbl Neurolu 1,0mg,Neurol jsem asi od listopadu občas užívala.Naposled jsem ho vzala v pátek odpoledne.Od soboty mám závratě,točení hlavy,bolesti hlavy,brnění horních končetin a špatnou koordinaci těla.Muže se jednat o nějaké abstinenční příznaky?? Je nutné navštívit lékaře nebo tyto potíže odezní?

Odpověď odborníka:

Omlouvám se za zpoždění odpovědi, dotaz byl ke mě až nyní přesunut od kolegů. Je pravděpodobné, že potíže souvisí s užíváním léku (i když rozvoj fyzické závislosti již po týdnu pravidelného užívání by byl neobvyklý, může jít také o zhoršení sympomů základní choroby po náhlém vysazení léků, důsledek kombinace s jinými léky aj...). Rozhodně je na místě návštěva lékaře - v dotazu neuvádíte proč vlastně jste Neurol užívala ani žádné jiné údaje o svém zdravotním stavu, takže přesné posouzení příčiny potíží není bohužel možné. Váš praktický lékař Vám po provedení vyšetření a zjištění detailů poradí lépe... Přeji brzké uzdravení!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: