Verrumal v těhotenství

Dobrý den jsem v 15 tt. Včera večer jsem použila Verrumal na bradavici, která se mi udělala na chodidle nohy. Až ráno jsem zjistila, že není vhodné tento lék používat v těhotenství. Je možnost po jednom použití tohoto přípravku nějakého narušení vývoje plodu či ohrožení těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, buďte v klidu,jednorázově se nic nestane.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: