Vigantol a těhotenství

Dobrý den, doktor mi po zjištění neuroboreliozy a RS napsal Vigantol (3x týdně 5 kapek). S přítelem plánujeme miminko, jak s kapkami? Četla jsem, že to může poškodit plod

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi psané diagnózy jsou obě závažné a plánování těhotenství určiťě je nutné konzultovat s centrem pro RS,Vigantol je ne specifický lék na posílení imunity,obecně doporučovaný u pacientů s Vámi uvedenyˇmi diagnóza mi,samozřejmě je možné zvážit vyšetření hladiny vit D v krvi a dle toho se zařídit s užíváním Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x