Vir hpv

Zjistily mi v těle vir HPV.Chci se zeptat jestli,když je to přenosné pohlavním stykem,to mohl chytit muj partner.Jestli ano,mam jej poslat k Urologovi?Byl by pro něj vir nějak nebezpečný?Co by mu to mohlo způsobyt....a když jsem to zjistila po 3 měsících,prezervativem nechráněného,styku s mým partnerem,pomůže když odteď budeme mít styk chráněný?Bude to k něčemu?...předem moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, o jakou HPV infekci přesně jde. Některé HPV viry není třeba dále vyšetřovat a vyšetřovat kvůli nim sexuální partnery, některé ano. Zeptejte se proto svého lékaře, zda máte partnera informovat a zda má jít také na vyšetření. Chráněný styk by pomohl (partnerovi, aby infekci nechytil), jedině pokud by ještě nebyl nakažený.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vysoký krevní tlak: hledejte viníka, léčba je pak snazší
Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Články: Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Pocity těžkých nohou...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: