Vir stafilococus aureus

Dobry den chtela bych se zeptat muj Přítel se v roce 2011 v Příbramske nemocnici nakazil virem Stafilococus aureus po operaci dolni končetiny.Ted se mu k tomu přidal zanet kosti(osteomyelitis).Čekame spolu miminko vse je v pořadku ale bojim se jestli neni možnost ze se po porodu muže mala nakazit nebo tak neco?Nohu mu tedy budou brat ale ja mam pred porodem a pritelovy ji budou brat az zacatkem pristiho roku tak mam strach aby se male neco nestalo.Předem dekuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy při dodržování normálních hygienických zásad k nákaze nedojde. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: