Vitamin d-vigantol

DOBRÝ DEN.ZJISTILI MI NIZKOU HLADINU VIT.D.BYL MI NASEZEN VIGANTOL 2X TYD.10KAPEK.MĚ ALE ZAČNE BÝT DRUHÝ DEN PO TOM CO HO VEMU ŠPATNĚ NAZVRACENI,POBOLÍVÁ MNE HLAVA,I BUŠÍ SRDCE,DOČETL JSEM SE V PŘÍBAL.INF.ŽE SE TO MŮŽE KŘÍŽIT S NĚKTERÝMI LÉKY.BERU VASOCARDIN 50,EUTHYROX,APO-ALOPURINOL,TIMOPTOL 0,5.MYSLÍTE ŽE SE TO MŮŽE STĚMITO LÉKY NĚJAK NESNÁŠET?DO TED JSEM TYTO PROB.NEMĚL.DÍKY ZA INFO

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to velice pravděpodobné, zvlášť pokud je informace udána v příbalovém letáku... obecně nízkou hladinu vitamínu D máme téměř všichni... Pokud Vám dělá potíže, okamžitě vysaďte a raději přijímejte vitamín D v nejlépe dostupné formě, což je slunce

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x