Vojtova metoda

Dobrý den, mám dceru, teď začala 7. měsíc, na konci 6. se začala otáčet na bříško, ale zatím se jí to povedlo jenom párkrát, na bříšku si hraje s hračkami, opírá se o natažené ruce, někdy o lokty, taky se snaží zvedat zadeček a podsouvat kolínka, ale to jí ještě nejde. Pak se začne zlobit a musím ji otočit na záda. Podle rehabilitační sestry, ke které chodíme by se měla už plazit a proto nám dala dva cviky z Vojtovy metody. Tak se chci zeptat, jestli je to nutné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vojtova metoda je velmi účinné cvičení a pokud se rehabilitační sestřička domnívá, že Vaší dcerce pomůže, věřila bych jí. Jistě má s dětmi mnoho zkušeností. Je pravděpodobné, že budete cvičit pouze několik týdnů a poté to již nebude třeba. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: