Vpich po flexile

Dobrý den. Mám dotaz. Byla jsem týden hospitalizovaná v nemocnici, kde jsem po dobu svého pobytu měla zavedenou flexilu. Nyní je to 14 dní po vyndání a místo kde byla mě pobolívá a na pohmat vedle místa vpichu cítím ztvrdnuté místo. Co to může být? Není to nic vážného? Mám raději navštívit svého lékaře? Děkuji za odpověď. .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte obvodního lékaře, žíla může být podrážděna a může v ní být mírný zánět z toho podráždění (je to celkem obvyklé), lékař předepíše nejspíše mast na zmírnění zánětu - ale ruku a žílu musí vidět a vyšetřit, proto jej navštivte co nejdříve! Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: