Vřídek na děložním čípku

Dobry den, v srpnu tohoto roku muj gynekolog zjistil, ze mam vridek na deloznim cipku. Rekl mi, ze se nemusim desit, ze to ma vice zen a ze pokud se neobjevi nejake problemy, ze neni nutne to odstranovat, nekdy se to pry samo ztrati, napriklad po tehotenstvi. Bohuzel se mi parkrat stalo, ze po pohlavnim styku s pritelem jsem trochu spinila. Doktor mi rekl, ze by to mohlo byt tim vridkem. Protoze se ale nechavam ockovat proti rakovine delozniho cipku, tak by pockal s odstranenim vridku az po dokonceni ockovani. Chtela jsem se zeptat nakolik je vridek vazna vec? Zaslechla jsem, ze by to mohl byt pocatek rakoviny, coz me dost vydesilo. Dekuji, s pozdravem a pranim pekneho dne Dagmar

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vřídek by jistě mohl znamenat začátek rakoviny, ale pokud jste mladá, je velká pravděpodobnost, že hormonální vlivy spolu s pravidelným sledováním u gynekologa mohou přinést vymizení slizničních změn. Očkování jistě podstupte, nevynechávejte žádné kontroly u gynekologa, ptejte se ho na všechno, co vás napadá a hlavně pokuste se nestresovat. Gynekolog totiž bere stěry z děložního čípku pravidelně a nechává je v laboratoři stanovit na stupen slizničního postižení, takže jste pod kontrolou, pan doktro jistě ví, co dělá a včas vás bude informovat. Pokud byste chtěla zkusit něco dalšího, je vhodný doplněk Indonal, který může optimalizovat hormonální stav organismu a přinést normalizaci i na sliznici čípku. http://www.indonal.eu/ Přidáte-li k tomu více zeleniny a ovoce, nula kouření :o), máte velkou šanci na uzdravení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x