Vynechání léku sertivan

Mám takový problém: na začátku července roku 2012 jsem byla medikována Sertivanem 50 mg, až do konce roku jsem Sertivan brala přesně podle toho, jak jsem měla. Poté, vinou mé nepřipravenosti, jsem odjela pryč a léky mi samozřejmě došly. Teď mám strach, a nevím jestli mám normálně pokračovat (vynechala jsem asi 10 dní). Děkuji V. Hložková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, berte lék nadále tak, jak jste byla zvyklá, pokud nedošlo ke změně nálady během vynechání medikace, mělo by být vše v pořádku. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: