Vynechání hormonální antikoncepce v prvním týdnu

Dobrý den, v prvním týdnu po 7mi denní pauze jsem zapomněla užít 5. tabletu, užívám HA Belara. Vzala jsem si ji po cca 17 hodinách a poté jsem brala tabletu v obvyklou dobu. Další den ráno jsme měli s partnerem chráněný styk, ale kondom praskl. Jak vysoké je riziko otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Riziko gravidity zde existuje i když se nedá procentuálně vyjádřit měla by jste pro jistotu po dobu cca 10 dní použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: