Sertivan 50mg

Právě vysazuji lék sertivan 50mg., a zajímalo by mě, jestli kvůli tomu přiberu, nebo ne... Někde jsem se dočetl, že se i kolikrát stává, že po vysazení tohoto léku dokonce snižuje váha. A ještě bych se chtěl zeptat, zda se při braní i po vysazení přibírá kvůli tomu, že se člověk přejídá, nebo kvůli tomu, že mu to "rozbourává" metabolismus, protože já jsem při braní tohoto léku zhubnul asi 12kg, a to proto, že jsem spíše jedl míň než obvykle (prostě jsem ztratil chuť k jídlu, a byl více aktivní - bral jsem ho asi 3 měsíce)

Odpověď odborníka:

Nedokážu odhadnout, zda přiberete, nebo ne, protože to záleží na tom, kolik budete přijímat a vydávat a v jaké podobě.
Po některých psychofarmakách se zpomaluje metabolismus, ale zrovna Sertivan k nim nepatří.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: