Výpary z louhu

Dobrý den, dnes jsem přes odpoledne pracoval s čistícím prostředkem Fredym, pracoval jsem v dobře větraném prostředí a snažil jsem se co nejlépe dodržovat hygienické předpisy, chtěl jsem se zeptat, trochu jsem se nadýchal výparů po použití, ale to bylo už nějakou chvíli po reakci, řekněme 3-5 minut, takže to byl spíš smrad, ale nadechl jsem se toho snad jednou a ne úplně z plných plic, hlavně jsem byl alespoň 1m nad čištěným místem, chtěl jsem se zeptat, zdali je možné aby i tohle malé množství výparu bylo pro mě jakýmkoliv způsobem nebezpečné, bohužel co jsem se dočetl, tak nic o bolesti nebo tak něčem nepíšou, mám akorát menší tlak v nose, ale spíš v kosti u kořenu, ale nemohu potvrdit, zdali to je příčinou, jinak krev mi neteče, děkuji za případnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jakube, k poškození sliznice dýchacích cest by takto dojít nemělo, neuškodí provést výplach nosu nejlépe vlažným nálevem šalvěje.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: