Výrůstky v kyčelním kloubu

Hlavice kryta ze 3/4, sklerotizace acetabula s lat. osteofytem, zúžení kloubní štěrbiny na lat. straně.Manžel je diabetik na inzulinu, 2 roky po operaci Trojnás. by-passu a nechce na další operaci.Je možné ty výrůstky rozpustit nebo zničit laserem ? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel jsem o laserovém odtraňování neslyšela, pouze o metodách operativních- otevřenou cestou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x