Stín na kyčelním kloubu

Dobrý večer paní doktorko, na kyčelním kloubu mám na RTG stín 6x10mm, může to být onkologického rázu?Jsem onko pacient 30 let bez recidivy.V kloubu mám dost velké bolesti v posledních třech týdnech. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jestliže máte onkologickou anamnézu, tak se nedá recidiva vyloučit. K potvrzení jsou potřebná ale další vyšetření, která objasní nález.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: