Vysazování citacec 10

Dobrý den,měla bych prosbičku jak pomalu se mají vysazovat prášky.Vysadila jsem si je do 14 dnů a skončila jsem v nemocnici.Necítila jsem ruce,nohy a šílené točení hlavy.Nasadil mě je znovu a vše se ustálilo.Mám je vysazovat,ale už mám strach,abych nedopadla stejně jak minule.Děkuji

Odpověď odborníka:

Vysazování psychofarmak tohoto typu se vždy musí dít velmi pomalu a pod dohledem lékaře. Ta doba je však velmi individuální, každé tělo reaguje trochu jinak. Při rychlém odnětí léku se mohou objevit jakési "abstinenční " příznaky. Takže bych doporučovala vysazovat třeba v průběhu 3 měsíců, ale vždy za pravidelných kontrol lékařem, ev. s přechodem na jiný typ léku.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Články: Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Chronická myeloidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: