Vysoká sedimentace

Dobrý den chtela jsme se zeptat, může být příčinou vysoké sedimentace HIV? Prosím o odpověď. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sedimentace není pro diagnosu HIV směrodatná - nemusí a může být zvýšená, jistotu vám nepřinese. Odpovědí na to, zda máte HIV nebo ne, je pouze test pozitivity protilátek v krvi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: