Vysoký tep v klidu..asi kolem 90.jiné problémy nemám.děkuji za odpověď

Nevím jestli je to předzvěst srdečních problémů ale jiné problémy než vysoký tep srdce jsem nezaznamenal.Takźe čím to můźe být?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tepová frekvence do 90/minut je v normě. Jsou lidé, kteří májí sklon k vyššímu tepu, ale nemají onemocnění srdce. Jestli nemáte jiné potíže, není velká pravděpodobnost, že máte onemocnění srdce.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: