Yersinie

Dobry den. Mel bych dotaz ohledne toho ze mi pri imunologickych testech byla ve strevech nalezena yersinie ktera uz asi bude v chronickem stavu podle toho ze u me zadny bourlivy prubeh nema. Chtěl jsem se zeptat zda bych mohl nejakym zpusobem ohrozit mou pritelkyni napr. libanim nebo pohlavnim stykem. Dekuji za vasi odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jene. Ne, Vaši partnerku líbáním ani pohlavním stykem nakazit nemůžete. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: