Žádost o radu

Prodělala jsem úraz, jsem po operaci tříštivé zlomeniny zápěstí a vykloubení lokte. Již 2 měsíce úporně cvičím, ale loket stále nemohu natáhnout. Bylo mi nabídnuto natažení zkrácené šlachy pod narkozou, ale druhý lékař mi toto nedoporučil. Chtěla bych vědět, kterou variantu mám zvolit ? Mám stále rehabilitovat , cvičení jsou velmi bolestivá, a čekat, že se mi časem ruka natáhne, nebo je lepší podstoupit natažení pod narkozou ? Obávám se, že čím déle budu otálet, tím hůře bude možná náprava. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné jsou obě varianty, ale obš s sebou nesou určitá rizika. Doporučoval bych znovu konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: