Zadost

Dobrý den,jsem po mimoděložním těhotenstvi,cca 6.měsíců..píchli mi MTX na zánik plodu.Chci se zeptat jestli je nutne ted nejaka vysetreni pred tim než se zase zacnem pokouset??Minuly tyden uz jsem mela styk s manzelem bez ochrany,tak jen abych neco nepokazila..Zitra se chystam k lekarce,ale rada bych znala vice nazoru.Dekuji za odpoved.marie.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nutná vyšetření nejsou. užívejte kyselinu listovou a směle do toho:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: