Zalehlé uši

Dobrý den,měla sem velmi slabou chřipku,neměla sem ani rýmu jen velmi lehký kašel a pak mi zalehly uši. Mám je zalehlé už 10 dní a na jedno ucho neslyším.Prosím poradte mi co nejdříve co mám dělat moc děkuji Katka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento následek po chřipce většinou sám spontánně vymizí, počkejte ještě několik dní (týden...) a pokud by přetrvával, jděte na ORL, příčina může bý i někde jinde a to by zjistil lékař při vyšetření zvukovodu (mazová zátka, porucha bubínku a podobně). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Články: Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Možná patříte k lidem...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Těhulky, nebojte se očkování proti žloutence
Články: Těhulky, nebojte se očkování proti žloutence
Podávání jakýchkoli léků...
Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Články: Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Rýma je sice běžné...
Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Články: Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Zjistěte, proč mají Češi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x