Zalehlé uši

Dobrý den. Před 10ti dny mi píchaly uši, měla jsem oboustranný zánět středního ucha. Užívala jsem 5 dní antibiotika a bolest zcela ustoupila, má lékařka ORL říká že bubínky jsou již zacelené, ale stále mám zalehlé uši. Měla jsem je lehce zalehlé asi cca 1 měsíc než u mě propukl zánět, plus lehká rýma. Chtěla bych se zeptat jak dlouho zalehnutí bude ještě trvat a jestli je to běžné. Začínám mít strach, že mi to tak zůstane. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznak "zalehlých" uší doprovází procesy ve středouší poměrně často a jeho délka je silně individuální. Vytrvejte proto, nechte svému organismu dostatečný čas na "jeho" dobu potřebnou pro regeneraci, dodržujte pokyny vašeho lékaře a situace se jistě časem upraví. Kdyby ne, zminte se o tomto problému na kontrole u vašeho ORL lékaře, bude věnovat zvýšenou pozornost oblasti Eustachovy trubice a středouší. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: