Zánět a kondylomata

Můžou mít kondylomata souvislost s kvasinkovým onemocněním (mykozou) kterou jsem prodělala? Objevili se mi totiž ve stejnou chvíli, kdy se mi vytvořil kvasinkový zánět i tyto bílé tečky. Za jak dlouho zmizí a nebo jak se dají léčit Může to mít HIV vir? Četla jsem, že s HIV souvisí kvasinkové onemocnění i kondylomata :-(...jsem zoufalá...děkuji za odpověd!!

Odpověď odborníka:

To na obrázku moc jako kondylomata nevypadá. Všechna tato onemocnění spolu souvisí pouze v tom smyslu, že můžete být nakažena při nechráněném sexu. není pravidlem, že by se vyskytovala společně.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: