Zánět atheromu

Dobrý den, byla jsem u kožní lékařky, která mě poslala na chirurgii se zánětem atheromku (mám ho u spodního rtu, je to už velká červená boulička, která je hodně citlivá, mám si ji mazat Fucidinem) na chirurgii mi pan doktor řekl, že mám jít spíše k zubnímu. Opravdu musím ke svému stomatologovi nebo mám zajít spíše k jinému chirurgovi? A jak moc to spěchá, kdyby se ten zánět neřešil? Pan doktor se mi zdál trochu mimo, ani nevěděl, co ten ateromek je a jak by mi mohl pomoci... Hezký den a předem děkuji za odpověď Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíš bych doporučil jinou chirurgii

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x