Zanět achilovky bolest třisla

Chtěl bych vás požádat o radu. Už vice jak 6 měsiců mě trapí bolest achilovky a pravého třisla . Začalo to v době kdy jsem měl velký zanět v zubu, ale zanět v zubu už je vylečen ale bolesti stale přetrvavaji vyzkoušel jsem už všechny dostupne prostředky, ale skoro nic nezabira, proto vás prosim o radu .Děkuji J.T

Odpověď odborníka:

Jsou to ponekud neúplné informace. Obě místa, tříslo i Achilovka chtějí vyšetření, zjistit zda se nedjedná o místní změny, tedy zánět šlachy nebo dokonce tříselnou kýlu. Pokud tomu tak není lze zvažovat potíž vycházející z oblasti bederní pateře a to horní části bederní pateře. V třísle i úžinpový nervový útlak. Může se jednat o změny v oblasti meziobratlových kloubů, které se projikují do perioferie. Zajděte za ortopedem k vyšetření., Vhodné vyšetření i ukazatelů zánětlivé aktivity v krevním vzorku. Podle výsledku léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: