Zánět děložního čípku

Dobrý den, je mi 22 let a moje gynekoložka mi na preventivní prohlídce řekla, že mám zánět děložního čípku. Jsem očkovaná proti rakovině děložního čípku, takže zárodky rakoviny by to snad být neměly. Předepsala mi pilulky, které se zavádějí přímo do pochvy. Řekla, že stačí, když je užiji před další preventivní prohlídkou, tedy zhruba za půl roku. Mám strach, aby ta doba nějak nezhoršila zánět. Bylo by to možné, že by se zánět mohl zhoršit? Mám nějak omezit pohlavní život s partnerem? Paní doktorka mi nic neříkala o omezeních. Nemám žádné problémy, jen občas se mi objeví bělavý výtok. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím si,že máte li zánět děložního čípku měl by se léčit nyní a ne za půl roku,dohodněte se naší lékařkou příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: