Zánět hltanu nebo nádor?

Přeji Dobrý den. Jak jsem Vám psal minule potiže s pocitem ciziho tělesa v krku a s hleněním v krku, jsem byl na vyšetření ORL, kde dg: cituji Pharyngitis granul. což mi bylo vysvětleno jako zanět hltanu. P. Lekařka mi doporučila kĺoktadlo acucave bombony halset. 4 dny uživam jak bom. tak i klokadlo a žadne zlepšení. Samozřejmě jsem se jí ptal jestli to nejsou příznaky nadoru dutiny ustní na to mi odpověděla že mužou, ale že já žadny nador po vyšetření nemam divala se mi do krku malym zrcatkem. Opravdu timto pohledem do krku malym zrcatkem se nador diagnostikuje, nebo da se takto poznat??? Dale mi dělal vytěry s tonsilu a nosohltanu. Jen se mi nechce věřit že pohledem do krku mi bezpečně říka že se o nador. onemocnění nemuže jednat prosím o Váš nazor děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pohledem se zjistuje stav tkání a pokud jsou normální, opravdu o žádný nádor nepůjde. Pokud by vaše potíže přetrvávaly, je moudré jít kontrolu, lékař by měl vědět, že vaše potíže trvají a bude hledat další řešení event. hloubkovější vyšetření. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: