Zánět mandlí

Dobrý den, mam pár týdnů jakýsi zánět neznámeho původu, občas mě pobolívá v krku, mam zvýšenou teplotu a bolest kloubů. Momentálně čekám na výsledky od doktora. Je vhodné líbat se s partnerkou a nebo to nechat, až když se něco prokáže a přeléčí, taky je možný, že se nic nenajde. Bojím se, abych ji nenakazil. Každej spí u sebe, ale vídáme se. A obecně jak je líbání u těhlech infekcí rizikové na přenos?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte podezření z infekční etiologie obtíží, tak bych kontank s partnerkou - líbání, omezila. Riziko nákazy samozřejmě hrozí. Vyčkala bych výsledků od Vašeho lékaře.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: