Zánět trojklaného nervu

Dobrý den, má babička prodělala zánět trojklaneho nervu....byla na operaci, protože jí nějáká kost v hlave tlačila na nerv a způsobovala bolest....už je to necelé dva roky co na té operaci byla a poslední dobou má třeba z ničehonic horečky a třeba kašel a rýmu ale nechce jít k doktorovi....tak se chci zeptat jestli by to nachlazení a horečky mohly nějak souviset s tím zánětem trojklaného nervu...předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Katko! Kašel, rýma a horečka mohou být způsobeny i běžnou virovou infekcí. Zda se jedná o závažnější problém není možné blíže posoudit, pokud vaše babička nenavštíví lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: